Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, příspěvková organizace

Cesta brigádníků 693
Kralupy nad Vltavou - Lobeček
278 O1
t5.gif

Prohlášení o přístupnosti webových stránek

Prohlášení o přístupnosti

Webové stránky: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kralupy nad Vltavou, Cesta brigádníků 693, 278 01 Kralupy nad Vltavou, splňují požadavky dle par. 4 a 5 zákona č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Informace prezentované v jiných formátech

Na našem webu jsou informace nabízeny i v podobě dokumentů formátu DOC, DOCX, XLS, XLSX a PDF, a to zejména z důvodů, že obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, proto pak doporučujeme jejich stažení. Formát DOC a PDF je také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné zdarma stáhnout Word Viewer a Acrobat Reader. V některých webových prohlížečích je integrována aplikace jež slouží k prohlížení výše uvedených formátů dokumentů.

Kontakt

Vaše případné náměty či informace o problémech při zobrazovaní těchto stránek, stejně jako dotazy, návrhy nebo připomínky týkající se obsahu webu či důvodnému podezření, že webová stránka nesplňuje požadavky par. 4 a 5 nebo že je důvod podle písmene b) neopodstatněný, včetně možnosti podat podnět vůči příslušným státním orgánům, můžete psát na adresu sekretariat@edukra.cz, případně nás můžete kontaktovat na telefonním čísle: 315 723 415.

transparent-group-opp-page.png
OPVK_hor_zakladni_logolink_RGB_cz.jpg
květen 2021
Po Út St Čt So Ne
© SOŠ a SOU Kralupy nad Vltavou. 2019 All Rights Reserved.